top of page
 
Wat?
Wimperextensions geven je een mooie, open en afgewerkte ooglook. Ze maken je oog optisch groter en  het bespaard je morgens een hoop tijd voor de spiegel. Dit wordt gecreëerd door losse wimpers aan de eigen natuurlijke wimpers te bevestigen met huidlijm. Deze wimpers zijn altijd langer en meer gekruld  dan de eigen wimpers. Deze behandeling zorgt ervoor dat u geen mascara meer nodig zult hebben.
 
Duurtijd behandeling
Het plaatsen van een nieuwe set wimperextensions duurt +/- 2uur, afhankelijk van de hoeveelheid natuurlijke wimpers.
 
Wanneer is het tijd voor een refill ? 

Onze natuurlijke wimpers hebben een levensduur van +/- 1 maand, waardoor het aanbevolen is om uw wimperextensions om de 2,3,4 weken bij te vullen.

 

Doordat wij in The Lash Bar gebruik maken van de juiste techniek en de beste kwaliteitsproducten, zullen uw wimpers niet beschadigd worden tijdens en na deze behandeling mits juiste naverzorging.

 

Bij wimperextensions kan je kiezen uit verschillende lengtes, diktes, krullingen, volumes en stijlen aangepast aan uw eigen wensen.

 
Dit onderscheiden we in 4 aparte soorten:

L A S H   E X T E N S I O N S

ONE BY ONE

Mooi, vol en natuurlijk effect
 
Er wordt telkens
één wimper extension op 
één natuurlijke wimper bevestigd

SOFT VOLUME

Iets voller en meer fluffy effect dan one by one
 
Er worden telkens 3 à 4 wimperextensions op één natuurlijke wimper bevestigd

RUSSIAN VOLUME

Volumineus effect 
 
Er worden telkens
8 à 10  wimperextensions op
één natuurlijke wimper bevestigd

HYBRID

Natuurlijk & volumineus effect
 
Er wordt een mix van
one by one en soft volume op
de natuurlijke wimpers bevestigd
Naverzorging?
  • De eerste 24u na de behandeling mogen de wimpers niet in contact komen met water en/of andere producten omdat de lijm nog vochtig is en de tijd nodig heeft om zich volledig vast te hechten aan de natuurlijke wimpers. Na 24u kan je opnieuw water gebruiken zolang je ze daarna telkens goed droog dept. Het is aanbevolen om de wimperextensions 1 a 2 keer per dag borstelen met het wimpersborsteltje die je meekrijgt van The Lash Bar.
     

  • Gebruik NOOIT olie of producten op oliebasis aan de wimpers. Olie zorgt ervoor da de lijm terug vochtig wordt waardoor de wimpers aan elkaar zouden kunnen plakken. Vermijd dus zeker waterproof make-up aan de ogen.
     

  • Het wordt aangeraden om elke dag de wimpers goed te reinigen om zo de wimperextensions zo lang mogelijk mooi te houden en mogelijke infecties te vermijden. U kan daarvoor een wattenstaafje met micilair water gebruiken en de wimpers al deppend schoonmaken. Nooit de wimpers verticaal reinigen of hard wrijven. U kunt ook lashfoam gebruiken (2x per week) om de wimpers grondig schoon te maken. Deze foam kunt u aanbrengen op de wimpers met een cleaningborstel, en daarna afspoelen met water. De lashfoam en cleaningborstel kunt u aankopen in The Lash Bar .
     

  • Kom zonder mascara op de ogen en dagcreme op de huid, naar uw wimperafspraak.

bottom of page